30 Nis 2009

En Gıcık Reklamlar

makinenin rezistansı kireçlendi diye evin hanımına yapmadığını bırakmayan calgon tamircileri.. tam manasıyla sorunludurlar ya kadın kullanmak istemiyor işte o tozdan 50 defa kireçlense elli defa seve seve temizleyip takacaksın o rezistansı!

bir de crunch reklamındaki zekiler var. hayır yani bir çikolata barının nasıl bir gücü vardır ki bölesine duvarlar kırılıp evleri birbirine katıyor? hadi var diyelim lan oğlum manyak mısın sen nasıl oturacan bir daha orda hiç mi aklın yok senin yiyorsun onu...

perwoll "siyah sihir" reklamında siyahlı çocuğun yanında bi büyük perwoll taşıyan sevgilisi. bir insan neden yanında koca bir şişe temizlik maddesi taşır ki..

cips yerken şirketi soyan hırsızları görmeyen çalışan karakterleri buda yetmezmiş gibi polisin sorduğu '3 ile 5 arasında nerdeydiniz' sorusunun yanıtını düşünürler. bu kadar salağı bir araya toplayan patron da ayrı bir mevzudur.

bir yudum soğuk gazlı içecek içip kendini havuza atlamış soğuk duş almış sanan karakterler. hava o kadar sıcakken ve gazlı içeceklerin hepsi yüksek şeker oranlarına sahipken nasıl oluyo da bu içeceği içip kendilerini serin sulara atlamış hissettikleri ayrı bir merak konusu.

'' biz yanana oturmak istiyoruz ikiside cam kenari olsun istiyoruz ikiside söför arkasi olsun istiyoruz ... v.b. '' gibi istekler yaptiktan sonra '' hepsi bir arada imkansiz yigenim biriniz koridor biriniz cam kenari olacaksiniz ''cevabini alinca '' ama kukupuku bisküveleri yapiyor bak hem fistikli hemine findikli hemde iki mükkem gorfet arasi ancuez ve mükemmel midye dolma '' gibi mide bulandirici pek cok seyin bir yiyeceğin icinde oldugunu söyliyor.
Benim anlamadığım görevli arkadaş bu cevap sonrasında niye ''Ne alakası var lan'' demedi

harby reklamındaki eleman. kardeşim bir kıytırık çikolata yedin diye hocaya her tembelliğini anlatıpnerdeyse bana 0 verin diye yalvarmak öğrenciliğe yakışır mı?

her daim temizlik yapma ihtiyacı duyduğundan sürekli çamaşırsuyu taşıdığı sene 1800 den beri aynı mavi etek beyaz gömlek ikilisini giydiği ve elalemin yıkayıp astığı çamaşırları cıırrttt diye yırttığı için kesinlikle ayşe teyze.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Web Stats

Zirve100 Sayac
Bedava Siteler TOPlist bedava100

Siteekle, site ekle, link ekle, arama motoruna kayit

Türkiyenin En iyi Siteleri | Top List | Site Ekle

Türkçe Dizin