29 Nis 2009

OfficeSuite S60 V5 te Yenilendi

Symbian os9 sürümüyle birlikte "Quick Office" paket halinde yüklü geliyor. Ancak bu kısıtlı bir sürüm ve sadece destekli uzantıları görüntüleyebilmeyi sağlıyor. Detaylı versiyon için habere göz atın.


Ofis yazılımları bilgisayarların olduğu kadar mobil cihazların da çok kullanılan programları arasında yer alıyor. Üçüncü şahıs yazılımlar konusunda çok çeşitli alternatifleri olan Symbian kullanıcıları için ofis yazılımları da oldukça çeşitli.



Uygulama oldukça hızlı bir arayüze sahip.

Mobisystems firmasının da Symbian için geliştirdiği bir yazılım mevcut. Word Excel ve Powerpoint desteği bulunan yazılım Symbian kullanıcıları tarafından çok seviliyor. Firma biraz gecikmeli de olsa yeni Symbian'ın dokunmatik ekran destekli S60 5. sürümü için de bir ofis paketi hazırladı.




MobiSystems OfficeSuite 5 dokunmatik ekran desteğinin yanında yeni yeteneklerle beraber geliyor. Öncelikle Microsoft Office 2007 desteğine kavuşan yazılım .docx ve .xlsx uzantılarını destekliyor.

Uygulamanın Office 2007 desteği doğal olarak mevcut

Mobil ofis programları içersinde pek görülmeyen özellikleri içinde barındıran ofis paketi; dahili dosya yöneticisi ve kullanıcı dostu arayüzü ile belgelerinizi bulmanızı kolaylaştırıyor. Ücretsiz deneme sürümü için;

burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Web Stats

Zirve100 Sayac
Bedava Siteler TOPlist bedava100

Siteekle, site ekle, link ekle, arama motoruna kayit

Türkiyenin En iyi Siteleri | Top List | Site Ekle

Türkçe Dizin